Thomashuis

Toen Joost van Welsenis van GoedvoorGoed in 2015 met ons in contact kwamen,werd het duidelijk dat we elkaar goed konden aanvullen. Hierdoor begon een voorzichtige samenwerking.  Medewerkers van GOEDvoorGOED voerden diverse  klussen uit bij ons op de boerderij. Al snel ontstond er enthousiasme bij zowel de medewerkers van GoedvoorGoed van het kringloopcentrum, als ook bij ons. Door die enthousiasme is onze boerderij een zorgboerderij geworden. Op dit moment is het Thomashuis hier gearriveerd en heeft het werk van GoedvoorGoed over genomen.

Buiten bezig zijn en allerhande klussen doen zijn de dagelijkse bezigheden. Samen met personeel en vrijwilligers van het Thomashuis, wordt hier een mooie en fijne werkplaats gemaakt. Denk aan een pluktuin, houtbewerking, schilderen, meubels opknappen, koekjes bakken.

Met nadruk geldt bij ons ook hier; iedereen is welkom.  Wat de achtergrond ook is, zoek je een leuke plek op een (paarden)boerderij neem dan vrijblijvend contact op met Joost van Welsenis of het Thomashuis uit Middelharnis. 
Ook vrijwilligers!

Momenteel hebben we 3 geiten, en 3 pony's rondlopen om te verzorgen!