Geschiedenis 

In 2007 hebben we de boerderij overgenomen. Het was vooral een agrarisch bedrijf , gecombineerd met tuinbouw en een kleinschalige opfok van het Franse koeienras, blonde d’aquitaines. Rond de overname waren we aan het denken wat we met het bedrijf wilden doen. We wisten het nog niet goed, totdat de vraag, in juni 2007, kwam om stallen te bouwen voor jonge Friese hengsten. En zo begon onze paardenbusiness. In september 2007 kwamen de eerste hengsten al, ook waren de eerste pensionstallen geplaatst. In de loop van de jaren hebben we toch de opfok terug gebracht naar heel kleinschalig en de pensionstalling juist uitgebreid.

Elk jaar hebben wij onze wensen om de boerderij te verbeteren, hierdoor veranderen onze visie en plannen voortdurend.  Zo hebben we besloten om een dagbesteding aan te bieden voor mensen met een beperking en is onze boerderij een zorgboerderij geworden. 
Elke keer is het weer schakelen, vernieuwen en door gaan.
Het mooie van ons bedrijf is dat we het echt met elkaar doen. Met ons als gezin, maar ook met de pensiongasten en het Thomashuis. Met elkaar een mooie wereld creëren.