Madrugadora

Madru is DE knappe Spaanse koningin van stal. Ze heeft een geweldig karakter en is ontzettend lief. Ze houdt alles in de gaten en zorgt ervoor dat er rust is en blijft in de kudde.

Doctora

Doctora is sinds januari 2021 bij ons in Nederland. Ze is drachtig uit Spanje gekomen. Ze is een prachtig mooie zwarte merrie met een heel lief karakter.
Hier op de foto staat ze met haar knappe hengstveulen Layton Pepe. Hij is geboren op 3 april 2021. 

Layton is verkocht!

Siofra 

Is ze niet knap? Siofra is een tinker merrie, dochter van Zoe en Forrest, en af en toe fok ik een veulen met haar. Een geweldig werkwillig paard. Marinda Admiraal heeft haar dressuurmatig gereden en ze mag er M1 mee starten.

Relia Aurelia 

Onze 8 jarige friese merrie Aurelia. Momenteel drachtig van Jurre voor 2022. 
Ze is beleerd voor de kar, maar daar doen we niet veel mee, en ze is onder het zadel. Aurelia is heel lief van karakter, maar heeft wel pit. Ze is stamboek met een 3e premie.

Till de Madrugadora 

17 maart 2021 is onze Till geboren uit onze merrie Madrugadora. Haar vader is Moijito Favorito. Till is een mooie belofte voor de toekomst. We zijn heel benieuwd hoe ze zich de komende jaren gaat ontwikkelen.

Miriam H 

Miriam is onze mooie zwarte parel van de kudde, Miriam is een stermerrie en haar vader is Folkert. Ze is de Grande Lady in de kudde.
Momenteel heeft ze haar verdiende pensioen. Gaat af en toe nog mee met stapritjes naar buiten, afhankelijk hoe de artrose in haar voorbenen zijn.

Jacky fan MiriamH 

Jacky is een dochter van onze Miriam en de hengst Alwin. Ze is geboren in 2019. Momenteel groeit ze op in onze opfokgroep. We zijn heel benieuwd hoe deze mooie dame zich verder gaat ontwikkelen en we hopen volgend jaar haar naar de keuring te brengen. 

Grani is onze vrolijke IJslander. Hij kan super goed tolten en wordt ook wel ons blondje genoemd. Grani gaat graag mee op buitenrit. 

Lucy 

Lucy was onze oude oma, met haar begon mijn paardenavontuur.  Tot haar 20 jaartjes jong heeft ze lekker mogen genieten van haar oude dag. Lucy heeft een ontzettend lief en betrouwbaar karakter, Hier door heeft ze weer heel wat mensen het zadel in geholpen.  Helaas hebben we op 8 oktober 2019 afscheid moeten nemen van haar. Ze wordt gemist.

Jildou 

Een aantal paarden verdienen een ere plaats tussen onze paarden. Paarden die we nooit zullen vergeten. Lucy was mijn 2e eigen paardje. Ze was goud. Later leerde ik Jildou kennen. Mijn zielsmaatje, mijn vriendin. Door een ongeluk is ze veels te jong overleden. Gouden herinneringen aan deze mooie knappe zwarte parel. De mooiste foto gemaakt door Jacqueline Netten.